Jalo Lento 10 Black rookmelder met lithiumbatterij
0 Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 39,99
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Jalo Lento 10 Black rookmelder met lithiumbatterij

  • Designrookmelder in de vorm van een mot
  • Met lithiumbatterij, gaat 10 jaar mee
  • Snelle installatie met 3M tape
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Jalo designrookmelder in de vorm van een mot

Deze rookmelder is eens wat anders dan een standaard witte rookmelder. Voor vele mensen is een witte rookmelder een lelijke, maar noodzakelijke accessoire in het huishouden. Jalo Helsinki heeft hier kansen gezien en komt met kleurige en unieke rookmelders op de markt. De Kupu rookmelder is leverbaar in vele verschillende kleuren en is de vorm van een mot. Naast dat de rookmelder er fantastisch uit ziet is de rookmelder technisch gezien een hoogvlieger. Zo wordt de rookmelder geleverd met een lithiumbatterij welke garant staat voor een continue werking van 10 jaar. Daarnaast krijgt u ook 5 jaar garantie op deze rookmelder. Wanneer de rookmelder rook detecteert geeft de melder een signaal van 85 decibel af. De beleving van 85 decibel is 'zeer hinderlijk' en is te vergelijken met een zware vrachtwagen op 15 meter. Wanneer de batterij bijna leeg is geeft de rookmelder een geluidsindicatie. De rookmelder wordt geleverd inclusief montagemateriaal en een lithiumbatterij.

Brandveiligheid

Een rookmelder is een verplicht stukje elektronica voor elke kamer. Wist u dat u bij een brand eerder stikt door de rook dan door het vuur. Tijdens uw slaap ruikt u niets, maar hoort u wel. Van rook stikt u binnen drie minuten. Per dag zijn er 20 woningbranden wat neerkomt op ongeveer 7000 woningbranden per jaar. Bij een brand telt elke seconde.

Over Jalo Helsinki

Jalo Helsinki is een Fins bedrijf dat genoeg had van het standaard stukje plastic aan het plafond. Dit moet toch mooier kunnen, dachten ze. Daarom zijn ze met een collectie designrookmelders gekomen die de rookmelder markt een nieuwe dimensie gaf. Ieder huishouden moet een rookmelder hebben, het liefst in elke kamer. Met de rookmelders van Jalo is het geen straf meer om een rookmelder aan het plafond te hebben hangen.

Specificaties

 
Werkingsprincipe: optisch
Testknop:  ja
Meldwijze:  geluidssignaal
Koppelbaar:  nee
Keurmerk:  n.b.
Met sokkel:  ja
Kleur:  zwart
Back-upbatterij:  nee
Garantie:  5 jaar

Technische specificaties

 
Voeding:  lithiumbatterij (inclusief)
Diameter:  17 cm
Hoogte:  4.5 cm
Geluidssterkte (dB(A)):  85

Levering

 
Actuele status:  op voorraad
Verzendkosten:  € 0,00
Geschatte leverdatum:   

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.